ID 07 Вила 600м2 във византийски стил, Полихроно, Kасандра, Халкидики

ID 07 Вила 600м2 във византийски стил, Полихроно, Kасандра, Халкидики

Price on call
Продажба

681

Property ID

Description

Луксозна вила за продажба в Polihrono,  Касандра, Халкидики, Гърция. Това е единственото и най-красиво предложение във византийски стил. Всичко в къщата е ръчно изработено, от рязане на камък до скъпи дървени изделия. Използвани са висококачествени и скъпи строителни материали.

Местоположението на вилата заслужава специално внимание. Разположен е на хълм с изглед към морето и заобиколен от гори, така че има специален микроклимат с ниска влажност. Мястото е красиво, тихо и радва всички.

Вилата е построена върху отлично проектиран и поддържан парцел от 7000м2.

Площта на вилата е 600м2. Има и къща за гости с площ от 60м2 до басейна.

Вилата има три нива:

Сутерен на първо ниво: винарска изба, зала за дегустация и склад.
второ ниво (първи етаж): състои се от просторна, светла всекидневна с камина, голяма кухня с достъп до покрито барбекю, спалня за гости и душ от скъп италиански мрамор.
трето ниво (втори етаж): състои се от три спални и санитарен възел.

При изграждането  са използвани висококачествени строителни материали (дърво, стъкло, камък, мрамор), а вилата е с добра топло и звукоизолация по европейски стандарти за качество.

Къщата предлага невероятна гледка към морето и околността. Предназначена е за целогодишно ползване.

Удобства: Италиански кухненско обзавеждане, гардероби, геотермално отопление, камина, бойлер, слънчев бойлер, градина, басейн, барбекю, отделна сграда за паркинг за три коли и склад за 9-метров паркинг за лодки.

В селото има супермаркети, сергии, магазини, автобусна спирка и банкомат, много ресторанти, таверни, кафенета, плажен бар и плаж с бял пясък.

Цената на вилата е само 1 300 000 евро.

 

Address

  • Province / State: Halkidiki Kasandra
  • City / Town: Polichrono

Contact

Вашият коментар

Compare