[ 5 ] Причини да изберем ваканционна вила пред хотел

[ 5 ] ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕМ ВАКАНЦИОННА ВИЛА ПРЕД ХОТЕЛ

Решили сте да прекарате ваканцията си на море, например в Гърция.

Още нямате резервация.

Трудно Ви е да решите – има много предложения, но как да се ориентирате?

Greece_small
hotel_greece

На опитните туристи не е интересно да използват услугите  само на една туристическа компания. Но избора на подходящ хотел самостоятелно също никак не е лесен. Разглеждате различните сайтове с противоречащи оценки, на снимките всички изглеждат красиви, но на живо може да не е така, а и цените всяка година растат. А за самостоятелна къща дори и не можете да си помислите – сигурно е неоправдано скъпо. Всъщност истината е малко по-различна и до края на тази статия ще се убедите, че имате възможност да организирате ваканцията си много луксозно и изгодно.

Все повече туристи от България се насочват към бреговете на Слънчева Гърция. И как не – водата е чиста, хотелите са добре уредени, чадърите на плажовете не се плащат, а гърците са усмихнати и гостоприемни. Не е за пренебрегване и факта, че плажовете на северна Гърция са само на около 300 км от София.

Увеличеният поток от български туристи и икономическата криза в Гърция доведоха до значително по изгодни предложения за почивки. Може би не знаете, но в повечето заведения на северна Гърция има менюта на български.

Все пак остава въпроса къде да се настаним?

Хотел, апартамент, къща?

КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ВАКАНЦИОННИТЕ ВИЛИ?

В повечето случаи вилите са сторени и обзавеждани за собствени нужди. В последствие  са решили да ги отдават под наем за летният сезон. Това означава, че гостите разполагат с всичко необходимо за да се чувстват , като у дома си.

Нека да разгледаме 5 -те основни предимства на ваканционните вили:

I. Можете да изберете най-подходящият за Вас вариант, без да правите компромиси.

  • Съществуват много предложения с различни цени. Можете да изберете евтини или скъпи ваканционни вили.
  • Може да са по-близко или по-далеч от плажа.
  • Има малки/ за 2-ма госта/ и големи /до 12 госта/.

II. Не е скъпо.

Най вероятно смятате, че наемането на вила в Гърция е скъпо удоволствие. Това съвсем не така. Днес тази услуга е достъпна на практика за всеки турист. Разбира се цената на цялата вила може да надмине цената на стая или апартамент в хотел, но да не забравяме, че имате на разположение оборудвана кухня, хол, трапезария и двор. При това може да сте 4 или 10 човека в една вила.

Разбира се, че при избор на место за почивка, всеки търси най-изгодното и комфортно предложение. Но често следвайки стереотипа за много скъпите вили, много туристи даже изобщо не поглеждат този вариант. Просто резервират хотел и получават лоши условия за много пари.

III. Свобода

Наемането на вила Ви дава възможност да се насладите на отдиха и красотата на чистото море и слънчево време.

  • На вилата можете да си поканите гости (на това в хотелите не гледат с много добро око).
  • Спокойно можете да слушате силно музика и до късно да си седите на масата без да получавате жалби от недоволни съседи.
  • Можете да изберете и допълнително да поръчате услуги, които биха ви липсвали от хотела – например ежедневно почистване, смяна на кърпи и спално бельо и др.

IV. Възможност за приготвяне на домашна храна.

Всички ваканционни вили са обзаведени с напълно оборудвани кухни. Имате възможност за приготвите храна за детето си или по-специални блюда. Не е за пренебрегване и факта, че почти всички вили в двора си имат големи барбекюта, а в магазините се предлагат пресни морски деликатеси и готови за печене месни продукти.

V. Обслужване

Обслужването, което предлагат собствениците, естествено е на много високо ниво. Хазяите правят всичко възможно, техните гости да се чувстват комфортно и да пожелаят да се върнат и догодина. Най добре и с приятели.

Какво следва? Решете с кого искате да изкарате почивката си, изберете си дестинация и проверете възможностите за наемане на ваканционна вила, която да отговаря на вашите желания.

Ако планирате да почивате в Гърция, за нас ще е удоволствие да Ви предложим подходяща вила.

Моля, кликнете на бутона и попълнете формуляра. Ние ще се свържем с Вас веднага.

За да научите повече за Халкидики, запишете се във ФБ групата „Халкидики – перлата на северна Гърция“.

Моля, споделете тази статия!