Афилейт Маркетинг – това са бизнес отношения, които свързват Афилейта с партньорска програма. Афилейта се явява партньор на определен сайт, рекламирайки неговите продукти или услуги. След продажба Афилейта печели определени комисионни. Тази програма е изгодна и за двете партньорски страни и за това се радва на все по-голяма популярност в Интернет пространството. Въпросният сайт, инвестира пари за реклама, която дължи СЛЕД реализацията на продукта си, а Афилейта намира начин чрез социалните мрежи или в собствен сайт да рекламира по подходящ начин продуктите на своят партньор.
Главната причина за това, че Афилейт маркетинга набира все по-голяма скорост е проста – той работи. Ясно е че човек сам не може да постигне нищо, а тази партньорска програма е разбираема и  точни правила за всички страни.
В Афилейт маркетинга участват три страни
Афилейт
Афилейта се явява главното свързващо звено, благодарение, на който определен продукт или услуга става видима от потенциалните клиенти. Главната задача на Афилейта е да рекламира по най-подходящ начин съответните продукти или услуги, за което ще инвестира известно количество от личното си време.
Он лайн сайт
Собствениците на сайта трябва да изготвят максимално ясна Афилейт програма, както и да помагат на активните Афилейти непрекъснато да повишават своята компетентност по отношение на продаваните услуги и продукти. В днешно време има огромно разнообразие от подобни по цени и качество услуги и стоки. Именно тук се явява ролята на осведоменият Афилейт, той трябва да е достатъчно знаещ, за да може да създаде голяма група от потенциални клиенти.
Клиент
За да може Афилейта да създаде своя група от постоянни клиенти е необходимо да поддържа с тях приятелски отношения и взаимно доверие. За целта е необходимо да използва всички достъпни средства (социални мрежи, блогове, собствени сайтове и други). Никак не е маловажно познаването на продуктите, промоциите и новите предложения. За всеки, който иска да прави успешен афилейт бизнес, задължително е първо да се постави на местото на потенциалният клиент, да усети неговите нужди и желания.

Как бързо да създам свой собствен афилейт бизнес?

С какво да започна?

Пътят към създаване на собствен бизнес е пълен с всевъзможни препятствия и всевъзможни проблеми, но това въобще не означава, че не можете да се справите отлично. Добър метод, благодарение на който можете значително да си облекчите задачата е на обикновен бял лист хартия да запишете отговорите  на главните въпроси за всеки Афилейт:
 • Защо потенциалните клиенти да изберат именно моето предложение?
 • Каква ще е моята полза от Афилейт маркетинга?
 • Каква сфера на бизнес е най-подходяща за Вашите знания?
 • Какви точно продукти да предлагам?

Когато намерите отговорите на тези въпроси, вече сте готови да започнете да създавате собствен Афилейт бизнес.

Защо потенциалните клиенти да изберат именно моето предложение?
След, като сте избрали Вашата първа партньорска програма, следващата Ви задача е да опознаете продуктите и да ги представите на своите потенциални клиенти. Иначе казано, как да им привлечете вниманието.
Започнете със създаването на своя собствена общност – отлично място за създаване на Вашите общности са социалните мрежи, като Facebook, Twitter, Google+, Linkedin и т.н. Впрочем има много хора, които са експерти в това, но не печелят пари от уменията си. Идеята е проста – разкажете на подходящ език за продуктите, които предлагате, така че да Ви разберат и да създадете доверие в потенциалните си клиенти.
Подкрепяйте своите афилейт предложения с всевъзможни статии, различни пътеводители, видео клипове и всички достъпни за Вас средства. Имайте в пред вид, че всичко гореописано има за цел да развива отношенията с Вашите потенциални клиенти.
 
Понятия в Афилейт маркетинга

Следващата стъпка е да научите основните понятия в Афилейт маркетинга.

 • Посещения – Да допуснем, че вече имате афилейт отношения с даден сайт. Благодарение на Вашата реклама, ваши потенциални клиенти са посетили официалният сайт, разгледали са продуктите, но все още на са направили покупка.
 • Реферал – Така се нарича клиент извършил покупка в Афилейт сайта. Съответно те биват неплатени ( реферала е направил поръчката, но още не е платил) и платени (извършил е плащането).
 • Комисион – Може да бъде % от покупката или точна сума за всеки продаден продукт. Начислява се в сметката на Афилейта след приключване на плащането от реферала.
 • Коефициент на конверсии – показва каква част от посетилите чрез Вашата реклама сайта са извършили покупки.

Афилей партньорство с АМИК АПАРТМЕНТС

При създаването на нашият Афилейт маркетинг сме поканили специалисти с дългогодишен опит в областта. Използвайки техните знания, ние създадохме продукт с възможности за развитие и ясни правила.

Ние знаем, че за да могат нашите партньори да ни рекламират успешно, те самите трябва да са убедени в качеството на нашите продукти. Така създадохме програма за представяне на продуктите и промоциите ни чрез вебинари и други средства.
 
Защо да изберете АМИК АПАРТМЕНТС?
 • Информираност – Знаете предварително нашите условия за комисионни и заплащането им.
 • Прозрачност – Разполагате със собствено меню в което да следите постоянно Вашите резултати.
 • Особено внимание на детайлите – ние постоянно следим и анализираме резултатите на всеки от машите партньори. В резултат на това нашият екип ще Ви предложи решения за увеличаване на печалбите Ви.
 • Продукти с високо качество – Доказателство за това са многобройните клиенти, които се възползват отново от нашите услуги.
 • LIVE Афилейт – Вашите клиенти ще генерират комисионни към Вас и след първата покупка.
 • Лесна регистрация – С регистрирането в сайта, вече сте регистрирани и за Афилейт. Ако желаете можете веднага да се възползвате.

Вижте ТУК как да печелите с нас

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *